UŽTIKRINAMA, KAD SKANIAI APSKRUS IR IŠKEPS
Kepti prabangius pyragus ir sultingą mėsą yra tikras menas. Kad kepsnys tinkamai apskrustų ir iškeptų, būtina pasiekti tam tikrą pastovią temperatūrą. Naujausi „Hansa“ orkaitėse pritaikyti sprendimai padeda pasiekti geriausių rezultatų.
-
-
Net kepant orkaitėje keliais lygiais
Pakeista konstrukcija leidžia tolygiai paskirstyti šilumą po visą orkaitę. Dabar galime iš karto pagaminti dideles porcijas, kad patiekalas būtų tolygiai paskrudęs ir vienodai iškepęs. Temperatūra lieka stabili visoje orkaitėje, todėl galime būti tikri, kad net sudėtingiausi patiekalai (ir suflė) pavyks idealiai.
-
-
Pašildymas per 3 minutes
Vis skubate ir niekam neturite laiko? Ši funkcija leidžia greitai įkaitinti orkaitę iki norimos temperatūros. 150 °C temperatūra orkaitės viduje pasiekiama vos per 3 minutes! Šią funkciją galima įjungti prieš pašaunant patiekalą į orkaitę, todėl galime būti tikri, kad viskas iškeps laiku!
-
-
XXL talpa
Šioje 77 litrų orkaitėje galima iškepti per 100 keksiukų per vieną kartą! Lengvai galima džiovinti vaisius ir grybus, taip pat apkepti ar kepti keliais lygiais vienu metu.
* Yra 60 cm pločio orkaitėse ir modeliuose su šoniniais lentynėlių laikikliais.
-
-
Platus temperatūros spektras nuo 30 °C iki 280 °C
Neįkainojamas universalus maisto gaminimo vadovas. Todėl siūlome platų temperatūros diapazoną, kuri leidžia įvairiais būdas ir greitai pagaminti įvairių patiekalų. 30 °C – ideali temperatūra mielinei tešlai kildinti. 40–50 °C – ideali temperatūra mėsai atšildyti. 200 °C – galima greitai iškepti sluoksniuotos tešlos patiekalą, o 280 °C – mėgstamą picą. Mėgaukitės patogumu!
-
-
Daugiau kepimo lygių
Šešiuose orkaitės lygiuose galima džiovinti vaisius ir grybus, taip pat kepti keliais lygiais vienu metu.