Dėl refleksinio trigubo orkaitės durelių stiklo viduje mes žymiai sumažinome temperatūrą ant durelių išorės paviršiaus. Orkaitės priekis yra daug vėsesnis ir saugesnis.
Ši speciali funkcija tinkama daugelio maisto produktų atitirpinimui, pavyzdžiui, mėsos, žuvies, duonos ir pyragų. Tai galima padaryti per akimirką.
Su nauja durų konstrukcija tai saugu ir lengva pašalinti stiklą iš orkaitės neišimant visų durų. Dvi kabės durų viršuje rodo, kad nereikia jokių įrankių ir jūs tai galite padaryti patys. Dabar palaikyti švarą orkaitėje yra labai lengva.
Šis sprendimas palaiko švarą viduje ir užtikrina naudojimo paprastumą, kadangi lygų paviršių lengviau išlaikyti švarų. Tai yra mūsų orkaičių standartas.
Mokėti sąskaitas už elektras – nemaloni prievolė.
Puikūs kepimo rezultatai dėka tikslaus šilumos paskirstymo ir pastovios temperatūros orkaitės viduje.
Jūs galite naudoti šią funkciją, kad pasiektumėte norimą temperatūrą per trumpiausią įmanomą laiką. Orkaitė įkaista iki 150 ° C per 4 minutes, 20% greičiau nei standartinėse orkaitėse. Dabar jūs galite sutelkti dėmesį į kepimą, o ne laukti, kol orkaitė pasieks tinkamą temperatūrą. Maisto pašildymas taip pat yra lengvesnis.
Dabar rankenėlės yra ištraukiamos todėl galite jas visiškai paslėpti valdymo skyde. Naudodajant šią funkciją jūsų virtuvė įgis modernią išvaizdą ir dar daugiau elegancijos.
Dėl jutiklio kontrolės taikymo, valdymo skydelis yra labai lengvai prižiūrimas bei eksploatuojamas. Su Ts jutiklio programuotoju lengva stebėti kepimo laiką ir nustatyti laiką, kai orkaitė išsijungia.
Nerūdijančio plieno kreiptuvo stovai užtikrina saugią kepimo skardos padėtį orkaitėje ir lengvą judėjimą dedant maistą arba traukiant jas iš orkaitės. Stovai yra nuimami ir juos galima plauti indaplovėje.
Dėl labai lygios emalio struktūros, valymas yra lengvas, greitas ir efektyvus. Tiesiog įpilkite 0,5 l vandens į kepimo skardą, dėkite į orkaitę, nustatykite temperatūrą iki 50 ° C, įprastą režimą 30 min. arba supilkite vandenį ir įjunkite Clean funkciją ekrane. Kai garai prasiskverbia ir suminkština užterštas orkaitės sieneles, galite viską nuvalyti drėgna šluoste arba kempine, kad paviršius vėl būtų blizgus ir švarus.
Universalus pagalbininkas ruošiant patiekalus – neįkainojamas dalykas. Todėl siūlome Jums Platų temperatūros diapazoną, kuris užtikrina visapusiškumą kepant įvarius patiekalus ir leidžia greitai juos pagaminti. 30 ⁰C – ideali temperatūra tešlai kildinti. 40–50 ⁰C – puikiai tinka mėsai atšildyti. 200 ⁰C – galima greitai iškepti sluoksniuotos tešlos patiekalą, o 280 ⁰C – mėgstamą picą. Mėgaukitės patogumu!