Dėl labai lygios emalio struktūros, valymas yra lengvas, greitas ir efektyvus. Tiesiog įpilkite 0,5 l vandens į kepimo skardą, dėkite į orkaitę, nustatykite temperatūrą iki 50 ° C, įprastą režimą 30 min. arba supilkite vandenį ir įjunkite Clean funkciją ekrane. Kai garai prasiskverbia ir suminkština užterštas orkaitės sieneles, galite viską nuvalyti drėgna šluoste arba kempine, kad paviršius vėl būtų blizgus ir švarus.
Dėl refleksinio trigubo orkaitės durelių stiklo viduje mes žymiai sumažinome temperatūrą ant durelių išorės paviršiaus. Orkaitės priekis yra daug vėsesnis ir saugesnis.
Universalus pagalbininkas ruošiant patiekalus – neįkainojamas dalykas. Todėl siūlome Jums Platų temperatūros diapazoną, kuris užtikrina visapusiškumą kepant įvarius patiekalus ir leidžia greitai juos pagaminti. 30 ⁰C – ideali temperatūra tešlai kildinti. 40–50 ⁰C – puikiai tinka mėsai atšildyti. 200 ⁰C – galima greitai iškepti sluoksniuotos tešlos patiekalą, o 280 ⁰C – mėgstamą picą. Mėgaukitės patogumu!
Ši speciali funkcija tinkama daugelio maisto produktų atitirpinimui, pavyzdžiui, mėsos, žuvies, duonos ir pyragų. Tai galima padaryti per akimirką.