CoolDoor3
Dėl refleksinio trigubo orkaitės durelių stiklo viduje mes žymiai sumažinome temperatūrą ant durelių išorės paviršiaus. Orkaitės priekis yra daug vėsesnis ir saugesnis.
CoolDoor3
Atitirpinimas
Lengvai valomų durų sistema
Bottom heat 1100 W | Additional function - Cleaning 3500W | Cleaning system Pyrolitic |
HotAir circulation + bottom heat (pizza) 3200W | HotAir circulation 2100 W | Additional function - Independent light Yes |
Number of oven cooking functions 11 | Preheat time until 180°C 4 ' | Rapid preheating in functions zone 3600W |
Recipes on the door Yes | Defrosting 60W | Grill 1500 W |
Top and bottom heat + fan 2000 W | Top heat + bottom heat (conventional) 2000 W | Top heat + grill + fan 2400 W |
Type of heating Multifunctional |
Cavity colour Black | Door opening system Standard | Reflex glass No reflex |
Deep tray (quantity) 1 | Flat tray (quantity) 1 | Drying shelf 1 |
Side racks Standard | Size of the biggest baking tray (cm2) 1280 | Tray type Honeycomb |
Frequency 50 | Apatinis šildytuvas 1100 W | Cavity dimensions - main (H x W x D, mm) 372 x 435 x 400 | ||||||||
Connection cable colour White | Connection type 1N~230 V | Display color Red | ||||||||
EEI 95.1 | Energijos suvartojimas paprastu režimu 0.99 kWh | Energijos suvartojimas su ventiliatoriaus režimu 0.78 kWh | ||||||||
Energy source Electricity | Grill power 1500 W | Apšvietimo galia 25 W | ||||||||
Max temperature outside on oven door glass 42 °C | Net depth 570 mm | Net height 595 mm | ||||||||
Svoris neto 36.65 kg | Net width 595 mm | Gylis 560 mm | ||||||||
Aukštis 595 mm | Plotis 560 mm | Number of baking levels 5 | ||||||||
Number of cavities 1 | Net oven capacity - main cavity 65 l | Type of plug or cable Euro 3x0,75mm2 | Connection cable Power cord with plug | Connection cable length 130 cm | Matinimo įtampa 230V | Pilnutinė galia 3.6 kW | Žiedinis šildytuvas su termocirkuliacija 2100 W | Standby power consumption < 1 W | Top heat + grill (supergrill) 2400 W | Viršutinis šildytuvas 900 W |
Dėl refleksinio trigubo orkaitės durelių stiklo viduje mes žymiai sumažinome temperatūrą ant durelių išorės paviršiaus. Orkaitės priekis yra daug vėsesnis ir saugesnis.
Ši speciali funkcija tinkama daugelio maisto produktų atitirpinimui, pavyzdžiui, mėsos, žuvies, duonos ir pyragų. Tai galima padaryti per akimirką.
Su nauja durų konstrukcija tai saugu ir lengva pašalinti stiklą iš orkaitės neišimant visų durų. Dvi kabės durų viršuje rodo, kad nereikia jokių įrankių ir jūs tai galite padaryti patys. Dabar palaikyti švarą orkaitėje yra labai lengva.
Šis sprendimas palaiko švarą viduje ir užtikrina naudojimo paprastumą, kadangi lygų paviršių lengviau išlaikyti švarų. Tai yra mūsų orkaičių standartas.
Mokėti sąskaitas už elektras – nemaloni prievolė.
Puikūs kepimo rezultatai dėka tikslaus šilumos paskirstymo ir pastovios temperatūros orkaitės viduje.
Top and bottom heat + fan; grill; top heat + grill (supergrill); defrosting; bottom heat; rapid heating; hot air + bottom heat (pizza); hot air; top heat + grill + fan; top heat + bottom heat (tradicinis)
Dabar rankenėlės yra ištraukiamos todėl galite jas visiškai paslėpti valdymo skyde. Naudodajant šią funkciją jūsų virtuvė įgis modernią išvaizdą ir dar daugiau elegancijos.
Pirolizė yra efektyviausia savaiminio išsivalymo funkcija. Šio proceso metu, organinės medžiagos suyra esant labai aukštai temperatūrai. Įkaitinus orkaitę iki maždaug 490 ° C, sunkiai sunaikinamos dalelės suįra aukštoje temperatūroje. Nešvarumai orkaitėje sudega iki pelenų ir juos lengva pašalinti drėgna šluoste.
Dėl jutiklio kontrolės taikymo, valdymo skydelis yra labai lengvai prižiūrimas bei eksploatuojamas. Su Ts jutiklio programuotoju lengva stebėti kepimo laiką ir nustatyti laiką, kai orkaitė išsijungia.
Nerūdijančio plieno kreiptuvo stovai užtikrina saugią kepimo skardos padėtį orkaitėje ir lengvą judėjimą dedant maistą arba traukiant jas iš orkaitės. Stovai yra nuimami ir juos galima plauti indaplovėje.
Dėl labai lygios emalio struktūros, valymas yra lengvas, greitas ir efektyvus. Tiesiog įpilkite 0,5 l vandens į kepimo skardą, dėkite į orkaitę, nustatykite temperatūrą iki 50 ° C, įprastą režimą 30 min. arba supilkite vandenį ir įjunkite Clean funkciją ekrane. Kai garai prasiskverbia ir suminkština užterštas orkaitės sieneles, galite viską nuvalyti drėgna šluoste arba kempine, kad paviršius vėl būtų blizgus ir švarus.
Universalus pagalbininkas ruošiant patiekalus – neįkainojamas dalykas. Todėl siūlome Jums Platų temperatūros diapazoną, kuris užtikrina visapusiškumą kepant įvarius patiekalus ir leidžia greitai juos pagaminti. 30 ⁰C – ideali temperatūra tešlai kildinti. 40–50 ⁰C – puikiai tinka mėsai atšildyti. 200 ⁰C – galima greitai iškepti sluoksniuotos tešlos patiekalą, o 280 ⁰C – mėgstamą picą. Mėgaukitės patogumu!
Hansa 2025