Atitirpinimas
Ši speciali funkcija tinkama daugelio maisto produktų atitirpinimui, pavyzdžiui, mėsos, žuvies, duonos ir pyragų. Tai galima padaryti per akimirką.
Atitirpinimas
Lengvai valomų durų sistema
Lengvai valomas emalis
Bottom heat 1100 W | Cleaning system Steam clean | Additional function - Independent light Yes |
Number of oven cooking functions 8 | Preheat time until 180°C 5.5 ' | Rapid preheating in functions zone 2900 W |
Recipes on the door Yes | Defrosting 60W | Grill 2000 W |
Top and bottom heat + fan 2000 W | Top heat + bottom heat (conventional) 2000 W | Top heat + grill + fan 2900 W |
Type of heating Semi-multi |
Cavity colour Black | Door opening system Standard | Reflex glass No reflex |
Deep tray (quantity) 1 | Flat tray (quantity) 1 | Drying shelf 1 |
Side racks Standard | Size of the biggest baking tray (cm2) 1280 | Tray type Honeycomb |
Apatinis šildytuvas 1100 W | Connection cable colour White | Connection type 1N~230 V | |||||
Display color Red | EEI 95.1 | Energijos suvartojimas paprastu režimu 0.99 kWh | |||||
Energijos suvartojimas su ventiliatoriaus režimu 0.78 kWh | Energy source Electricity | Grill power 2000 W | |||||
Apšvietimo galia 25 W | Max temperature outside on oven door glass 65 °C | Net depth 570 mm | |||||
Net height 595 mm | Svoris neto 30.6 kg | Net width 595 mm | |||||
Gylis 560 mm | Aukštis 595 mm | Plotis 560 mm | |||||
Number of baking levels 5 | Number of cavities 1 | Net oven capacity - main cavity 65 l | |||||
Type of plug or cable Euro 3x0,75mm2 | Connection cable Power cord with plug | Connection cable length 130 cm | Matinimo įtampa 230V | Pilnutinė galia 2.9 kW | Standby power consumption < 1 W | Top heat + grill (supergrill) 2900 W | Viršutinis šildytuvas 900 W |
Ši speciali funkcija tinkama daugelio maisto produktų atitirpinimui, pavyzdžiui, mėsos, žuvies, duonos ir pyragų. Tai galima padaryti per akimirką.
Su nauja durų konstrukcija tai saugu ir lengva pašalinti stiklą iš orkaitės neišimant visų durų. Dvi kabės durų viršuje rodo, kad nereikia jokių įrankių ir jūs tai galite padaryti patys. Dabar palaikyti švarą orkaitėje yra labai lengva.
Šis sprendimas palaiko švarą viduje ir užtikrina naudojimo paprastumą, kadangi lygų paviršių lengviau išlaikyti švarų. Tai yra mūsų orkaičių standartas.
Mokėti sąskaitas už elektras – nemaloni prievolė.
Puikūs kepimo rezultatai dėka tikslaus šilumos paskirstymo ir pastovios temperatūros orkaitės viduje.
Jūs galite naudoti šią funkciją, kad pasiektumėte norimą temperatūrą per trumpiausią įmanomą laiką. Orkaitė įkaista iki 150 ° C per 4 minutes, 20% greičiau nei standartinėse orkaitėse. Dabar jūs galite sutelkti dėmesį į kepimą, o ne laukti, kol orkaitė pasieks tinkamą temperatūrą. Maisto pašildymas taip pat yra lengvesnis.
Dabar rankenėlės yra ištraukiamos todėl galite jas visiškai paslėpti valdymo skyde. Naudodajant šią funkciją jūsų virtuvė įgis modernią išvaizdą ir dar daugiau elegancijos.
Dėl jutiklio kontrolės taikymo, valdymo skydelis yra labai lengvai prižiūrimas bei eksploatuojamas. Su Ts jutiklio programuotoju lengva stebėti kepimo laiką ir nustatyti laiką, kai orkaitė išsijungia.
Nerūdijančio plieno kreiptuvo stovai užtikrina saugią kepimo skardos padėtį orkaitėje ir lengvą judėjimą dedant maistą arba traukiant jas iš orkaitės. Stovai yra nuimami ir juos galima plauti indaplovėje.
Dėl labai lygios emalio struktūros, valymas yra lengvas, greitas ir efektyvus. Tiesiog įpilkite 0,5 l vandens į kepimo skardą, dėkite į orkaitę, nustatykite temperatūrą iki 50 ° C, įprastą režimą 30 min. arba supilkite vandenį ir įjunkite Clean funkciją ekrane. Kai garai prasiskverbia ir suminkština užterštas orkaitės sieneles, galite viską nuvalyti drėgna šluoste arba kempine, kad paviršius vėl būtų blizgus ir švarus.
Speciali danga leidžia prisiliesti prie paviršiaus nepaliekant žymių. Tai reiškia daugiau jokių riebių žymių ir daugiau laiko praleisto su šeima, o ne valant viryklę.
Universalus pagalbininkas ruošiant patiekalus – neįkainojamas dalykas. Todėl siūlome Jums Platų temperatūros diapazoną, kuris užtikrina visapusiškumą kepant įvarius patiekalus ir leidžia greitai juos pagaminti. 30 ⁰C – ideali temperatūra tešlai kildinti. 40–50 ⁰C – puikiai tinka mėsai atšildyti. 200 ⁰C – galima greitai iškepti sluoksniuotos tešlos patiekalą, o 280 ⁰C – mėgstamą picą. Mėgaukitės patogumu!
Hansa 2025