BHI68114

Indukcinė kaitlentė

  • Laikmatis

    Laikmatis

  • Likutinės šilumos rodiklis

    Likutinės šilumos rodiklis

  • Booster

    Booster

Techniniai duomenys

Ypatybės

Likutinės šilumos rodiklis Child Lock Automatinis užvirinimas
Šilumos palaikymas Laikmatis Minutės signalas
Booster

Kaitinimo zonos

  • 16,0 cm indukcinė kaitvietė Booster: 2 vnt.
  • 21,0 cm laukas su funkcija Booster : 2 vnt.

Techniniai duomenys

Svoris neto 10,5 kg Aukštis 5,9 cm Plotis 57,6 cm
Gylis 51,8 cm Pilnutinė galia 7,4 kW Apdailos tipas: priekio šlifas
Kaitlentės spalva Juodas Kaitviečių skaičius 4 vnt. Valdymo panelė: Sensorinis/jutiklinis valdymas
Kaitlentės tipas: Indukcinė Prijungimas prie maitinimo 400V 2N, galimybė prijungti prie 230V Kaitvietės paviršius: stiklas

Laikmatis Laikmatis

Ši funkcija leidžia jums nustatyti gaminimo laiką (maks. 99 minutės) kiekvienai atskirai viryklės daliai, o tai leidžia lengviau negu bet kada ruošti kelis patiekalus. Kai laikas baigiasi, zona išsijungia ir pasigirsta garsinis įspėjimo signalas.

Likutinės šilumos rodiklis Likutinės šilumos rodiklis

Likutinės šilumos indikatorius įspėja, kad šildymo zona dar karšta, nors ji buvo išjungta. Ši funkcija leidžia jums saugiai ir labai patogiai ruošti maistą.

  • Booster

    Booster

    Booster funkcija leidžia jums padidinti šildymo galią zonoje, taip, kad maistas yra paruošiamas greičiau ir išlaiko daugiau maistinių savybių.

  • „ChildLock“

    „ChildLock“

    Saugo, kad vaikai neįjungtų orkaitės, o tai reiškia, kad jūs ir jūsų šeima gali išvengti nudegimų. Child Lock, taip pat apsaugo, kad vaikai nepakeistų parametrų, kai ji veikia.

  • Automatinis užvirinimas

    Automatinis užvirinimas

    Puikiai tinka patiekalams, kuriuos pirmą kartą reikia greitai apvirti ir tada šildyti bei skrudinti. Taip pat kaip lėtas virimas, ši funkcija automatiškai sumažina šildymo zonos temperatūrą po tam tikro laiko.

  • Šilumos palaikymas

    Šilumos palaikymas

    Tai suteikia galimybę greitai sureguliuoti karščio nustatymus ir optimizuoti maisto ruošimo procesą. 42°C temperatūra puikiai tinka sviesto ir šokolado lydymui, 70°C – sriubos ir padažų pašildymui, o 94°C – makaronų ir ryžių ruošimui. Greitai pasirinkite tai, ko reikia, ir mėgaukitės maisto ruošimo procesu!

Paslaugos ir aptarnavimas/pagalba

+7 (495) 721-36-61

Hansa 2024